Loading...

Indul a regisztráció a 2022-es nyári zarándoktáborokra | FONTOS VÁLTOZÁSOK

2022-01-11

Kedves leendő Táborvezetők! Kedves Érdeklődők! 

2022. január 31-én reggel 6 órakor indul a regisztráció a nyári zarándoktáborokra. A lehetséges táboridőpontokat már megosztottuk honlapunkon az egyes útvonalaknál, hogy már készülni tudjatok az időpontfoglalásra. 

Tavalyhoz hasonlóan idén is három útvonalra várjuk jelentkezéseteket:

 • Tihany-Pannonhalma
 • Tata-Márianosztra
 • Márianosztra-Mátraverebély-Szentkút. 

Addig is szeretnénk felhívni a figyelmeteket néhány fontos változásra és tudnivalóra: 

FONTOS VÁLTOZÁSOK AZ EDDIGI ÉVEKBEN MEGSZOKOTTAKHOZ KÉPEST:

  1. 2022-ben minden útvonalunkon lesz olyan nap, melyen nem biztosítunk csomagszállítást! Ezzel szeretnénk ösztönözni a csoportokat arra, hogy tényleg csak a legszükségesebb dolgokat hozzák magukkal a zarándoklatra, s mindenki legalább az út egy részén vigye a saját hátizsákját. Hogy melyik útvonalon melyik napon/napokon nem biztosítunk csomagszállítást, azt az egyes utak leírásánál tüntetjük fel.  A tavaly teljesen csomagszállítás-mentes Tata-Márianosztra útvonalunkon könnyebbség lesz, hogy idén lesznek olyan napok, melyeken biztosítunk csomagszállítást.  
  2. A vándortáborok részvételi díjában évek óta nem volt emelés, a szállások és étkezések díja viszont annyira megnövekedett, hogy ezt az eddigi részvételi díj már tavaly sem fedezte. Ezért sajnos szükségessé vált a részvételi díj emelése egységesen minden vándortáborban, így a zarándoktáborokban is. Az új részvételi díj 36000 Ft/fő. 
  3. A vándortáborokba utazó diákok idén nyáron a MÁV és a GYSEV járatain 90% utazási kedvezményben részesülnek!
  4. Ha valaki a táborjelentkezéseknél esetleg lemaradna a számára kedvező táboridőpontokról, akkor egy jelentkezési űrlap kitöltésével kerülhet a várólistára, s jelezheti, mely útvonalon mely időpontok lennének számára megfelelőek. Ha a megjelölt időpontok közül felszabadul valamelyik, jelentkezési sorrendben értesítjük a táborvezetőket.  

TUDNIVALÓK A TÁBORJELENTKEZÉSSEL KAPCSOLATBAN:

  1. Táboridőpontot a csoport vezetője foglalhat honlapunkon keresztül.
  2. Minden csoportban kell lennie minimum egy olyan 18 év feletti zarándokvezetőnek, aki Zarándoktábor-vezető képzésünket a tábor indulásáig sikeresen elvégzi. Aki indítana zarándoktáboros csoportot a nyáron, de még nem végzett képzést, az foglalhat táboridőpontot azzal a feltétellel, hogy a csoport legalább egyik táborvezetője a tábor kezdetéig elvégzi a képzést. Tavaszi  online elméleti képzésünk időpontja 2022. március 4-5-6., a hozzá kapcsolódó egynapos  terepgyakorlat elvégzésére pedig több lehetőség lesz április, május ill. június hónapok során.
   Jelentkezés a márciusi képzésre
  3. Idén is fogunk hirdetni zarándoktáborokat olyan egyéni diák jelentkezők számára, akiknek iskolájában nem indul zarándoktáboros csoport, de ezek időpontját előreláthatólag csak március elején tesszük közzé honlapunkon. 
 1.  

Szeretettel várjuk jelentkezéseteket a nyári zarándoktáborokra!

 

Fotó: Merő Réka