Loading...

Diákoknak


Ha felső tagozatos, középiskolás diák vagy, ha van alapvető keresztény hittani ismereted, gyakorlod a vallásodat, vagy éppen Istent keresed, ha keresed a csendet, szeretnél kikapcsolódni a hétköznapok forgatagából, ha szereted a fizikai kihívást és terhelhető vagy, ha szeretnéd jobban megismerni magad, ha önként és szabadon vállalod a részvételt, akkor ez a program Neked szól.

A zarándoktábor során a lelki program, a fizikai kihívások és a zarándoktársaid által lehetőséged lesz közelebb kerülni önmagadhoz, a természethez és Istenhez. Sok személyes élménnyel és találkozással gazdagodhatsz ezekben a napokban, s olyan maradandó emlékeket szerezhetsz, amelyek egy életen át elkísérnek.  

Az útvonalak gyönyörű hazai tájakon és szent helyeken vezetnek végig, ahol szerzetesek várnak titeket, hogy segítsék  lelki elmélyüléseteket.

Visszajelzések a 2020-as Zarándoktáborok résztvevőitől a legmélyebb élményeikről:

A programok közül az tetszett legjobban, amikor...

„szerzetesekkel beszélgettünk, a természetben csendben szemlélődtünk, személyes beszélgetések”

„Pannonhalmán megnézhettük a monostort, Tihanyban az altemplomot”

„Ákos atya beszélt magáról és a Bencések életéről”

„A bakonybéli szerzetesek életébe tekinthettünk be”

Részvételi lehetőség:

Alapvetően csoportosan lehet jelentkezni a táborokra, a csoportvezető foglalhat időpontot honlapunkon keresztül, és a diákok nála jelentkezhetnek. Jelentkezési adataidat tehát szervező tanárodnál tudod leadni.
Ha nem ismersz olyan csoportot, ahová csatlakozhatnál (nincs a környezetedben meghirdetett zarándoktábor), akkor van lehetőséged egyéni módon is jelentkezni, mert minden útvonalon egy-egy tábort szervezünk egyénileg jelentkező diákok számára is megadott időpontokban. A részvételi díj: 46.000 Ft egységesen minden táborban. 

Zarándoktáborok egyénileg jelentkező diákoknak