Loading...

Tanároknak


Ha van egy diákcsoport, akiket szívesen táboroztatnál, ha szívesen vezeted a fiatalokat közelebb önmagukhoz, Istenhez és egymáshoz, ha van alapvető keresztény hittani ismereted, gyakorlod a vallásodat, ha szeretnél kikapcsolódni a hétköznapok forgatagából, ha szereted a fizikai kihívást és terhelhető vagy, ha szívesen áldozol egy hetet a nyaradból másokra, akkor ez a program Neked szól.

A Zarándoktábor keretében mindent megszervezünk, ami azt segíti, hogy csoportvezetőként, csoportkísérőként teljesen a résztvevő diákjaidra tudj odafigyelni. Gondoskodunk arról, hogy az előzetes szervezési feladatoktól tehermentesítsünk, megszervezzük a szállást, étkezést, bejárjuk előre az útvonalat, és felkészítünk képzés keretében, hogy táborvezetőként minden téren helyt tudj állni. Ezzel tudunk teret biztosítani arra, hogy minél jobban valóban jelen tudj lenni, elmélyülhess és tapasztalhass új élményeket, amelyek megerősíthetnek hitedben és hivatásodban Téged is. Az út során szerzetesekkel, zarándokfogadókkal segítjük azt, hogy a zarándoklat valóban belső úttá váljon, ami mély tapasztalásokat hozhat az életedben.

 Az élményeken túl szeretnénk motiválni a vándortáborban kísérőként résztvevő pedagógusokat azzal, hogy mentesülnek a részvételi díj fizetése alól. A kísérők közül a képzett zarándoktábor-vezetők pedig ezen felül bruttó 130.000 forint táborvezetési díjra is jogosultak.*

*A felhívás alapján meghatározott számban. További részletek a Jelentkezési felhívás menüpontban találhatók.