Loading...

Tihany - Bakonybél - Pannonhalma

7 nap / 6 éjszaka Közepes 112,8 km

Az útvonal Tihanyi Bencés Apátságtól Aszófő, Vöröstó, Nagyvázsony, Városlőd és Bakonyszentlászló érintésével a Balaton-felvidék és a Bakony lélegzetelállítóan szép tájain át vezet a Pannonhalmi Bencés Főapátsághoz. A zarándoktábor szinte végig a Szent Jakab zarándokút nyomvonalát követi. A napi távok a zarándoklat középső 5 napján 14,1 és 25,9 km között, a napi szintemelkedések +367 m és +567 m között alakulnak. Az út kihivását a két közel 26 km-es hosszú szakasz és a napnak kitett részek jelentik. A zarándoklaton Szent Benedek lesz a csoport lelki útitársa. Az útvonalon ÚJDONSÁG, hogy már 1. nap este útra kelnek a csoportok és Aszófőn szállnak meg. A 2. nap szállása változó, Vöröstón a szállást a várhatóan 25 fő alatti, Nagyvázsonyban a 25 fő fölötti csoportok számára jelöltük ki. Az útvonalon LESZ CSOMAGSZÁLLÍTÁS-MENTES nap: Tihany és Aszófő, valamint Aszófő és Vöröstó/ Nagyvázsony között NEM LESZ CSOMAGSZÁLLÍTÁS!

Tata - Péliföldszentkereszt - Esztergom - Márianosztra

7 nap / 6 éjszaka Nehéz 101,6 km

Az útvonal Tatáról Vértestolna, Péliföldszentkereszt, Kesztölc és Esztergom érintésével a Gerecse, Visegrádi-hegység, Pilis, majd a Dunán átkelve a Börzsöny gyönyörű tájain át vezet Márianosztrára, a Magyarok Nagyasszonya-bazilikához. A zarándoktábor nyomvonala jelzett túra- ill zarándokútvonalakon halad. A napi távok a zarándoklat középső 5 napján 15,2 és 21,7 km között, a napi szintemelkedések +456 m és +712 m között alakulnak. Ezen az úton van a legtöbb erdős rész és gyönyörű panoráma, a legtöbb víz (Tatai-tó, Cseke-tó, halastó Péliföldszentkereszten, Duna), ugyanakkor a legtöbb hegy is, ami az út kihívását jelenti. Az út lelki íve szimbólumok köré rendeződik. Ezen az útvonalon lesz csomagszállítás-mentes nap: Tatáról Vértestolnára ill. Esztergomtól Márianosztráig NEM LESZ CSOMAGSZÁLLÍTÁS, de a legnehezebb köztes napokra csomagszállítást biztosítunk!

Márianosztra - Szécsény - Mátraverebély-Szentkút

7 nap/6 éjszaka Közepes 110,3 km

Az útvonal a márianosztrai Magyarok Nagyasszonya-bazilikától a Börzsöny és a Cserhát gyönyörű tájain át Nógrád, Horpács, Szügy és Szécsény érintésével vezet nemzeti kegyhelyünkig, Mátraverebély-Szentkútig. A zarándoktábor alatt Szent Ferenc lesz a zarándokok lelki útitársa. A zarándoktábor jelzett túra- ill zarándokútvonalakon halad, a csoportok várhatóan egy hét alatt 110,3 kilométert tesznek meg, a napi távok a zarándoklat középső 5 napján 18,5 és 25,4 km között, a napi szintkülönbségek +350 és +496 méter között alakulnak. Az út kihívását a középső három napi szakaszon található kevés árnyék jelenti, de helyette kárpótolhat a végtelen napraforgómezők és a gyönyörű táj látványa! Ezen az útvonalon lesz csomagszállítás-mentes nap: Márianosztra és Nógrád között NEM LESZ CSOMAGSZÁLLÍTÁS!