Loading...

Tihany - Bakonybél - Pannonhalma

7 nap / 6 éjszaka Közepes 112,3 km

Az útvonal Tihanyi Bencés Apátságtól Aszófő, Vöröstó, Nagyvázsony, Városlőd és Bakonyszentlászló érintésével a Balaton-felvidék és a Bakony lélegzetelállítóan szép tájain át vezet a Pannonhalmi Bencés Főapátsághoz. A zarándoktábor szinte végig a Szent Jakab zarándokút nyomvonalát követi. Az út kihivását a két közel 26 km-es hosszú szakasz és a napnak kitett részek jelentik. A zarándoklaton Szent Benedek lesz a csoport lelki útitársa. Ezen az útvonalon már 1. nap este útra kelnek a csoportok és Aszófőn szállnak meg. A 2. nap szállása változó, Vöröstón a szállást a várhatóan 20 fő alatti, Nagyvázsonyban a 20 fő fölötti csoportok számára jelöltük ki. Az útvonalon LESZ CSOMAGSZÁLLÍTÁS-MENTES nap: Tihany és Aszófő, valamint Aszófő és Vöröstó/ Nagyvázsony között NEM LESZ CSOMAGSZÁLLÍTÁS!

Tata - Péliföldszentkereszt - Esztergom

7 nap / 6 éjszaka Közepes 85,4 km

Az útvonal Tatáról Vértestolna, Péliföldszentkereszt, Dorog és Pilisszentlélek érintésével a Gerecse, Visegrádi-hegység, Pilis tájain át vezet az Esztergomi Bazilikához. A zarándoktábor nyomvonala jelzett túra- ill zarándokútvonalakon halad. Ez az útvonal bővelkedik a szép erdőkben és gyönyörű panorámákban. Az út kihívását a hegyek, könnyebbségét a viszonylag rövid napi szakaszok jelentik. Az út lelki íve szimbólumok köré rendeződik. Ezen az útvonalon lesz csomagszállítás-mentes nap: Tatáról Vértestolnára NEM LESZ CSOMAGSZÁLLÍTÁS!

Márianosztra - Szécsény - Mátraverebély-Szentkút

7 nap/6 éjszaka Közepes 110,3 km

Az útvonal a márianosztrai Magyarok Nagyasszonya-bazilikától a Börzsöny és a Cserhát gyönyörű tájain át Nógrád, Horpács, Szügy és Szécsény érintésével vezet nemzeti kegyhelyünkig, Mátraverebély-Szentkútig. A zarándoktábor alatt Szent Ferenc lesz a zarándokok lelki útitársa. A zarándoktábor jelzett túra- ill zarándokútvonalakon halad, a csoportok várhatóan egy hét alatt 110,3 kilométert tesznek meg, Az út kihívását a középső három napi szakaszon található kevés árnyék jelenti, de helyette bőségesen kárpótol a végtelen napraforgómezők és a gyönyörű bözsönyi és cserháti táj látványa, a helyiek vendégszeretete! Tavaly ez az útvonalunk kapta a résztvevők értékelése alapján a legmagasabb átlageredményt. Itt is lesz csomagszállítás-mentes nap: Márianosztra és Nógrád között NEM LESZ CSOMAGSZÁLLÍTÁS!

Marana Tha Ház (Mánfa) - Máriakéménd - Máriagyűd

7 nap/6 éjszaka Nehéz 107,9 km

Az útvonal a Mánfa mellett található Marana Tha Lelkigyakorlatos Háztól a Mecsek, Mecsekalja, Baranyai-dombság, Villányi-hegység gyönyörű tájain át Szászvár, Pécsvárad, Máriakéménd és Villány érintésével vezet a máriagyűdi kegytemplomhoz. Az út lelki íve a csodák köré rendeződik. A zarándoktábor alatt Jézus anyja, Mária lesz a zarándokok lelki útitársa. A zarándoktábor kijelölt túra- ill. zarándokútvonalakon, és viszonylag egyértelmű, de jelzetlen utakon is halad, a csoportok várhatóan egy hét alatt 107,9 kilométert tesznek meg. Az út kihívását az erdős hegyek között a komolyabb szintemelkedések, sík vidéken és a szőlők között a kevés árnyék jelenthetik. MIndezekért kárpótolhat a gyönyörű táj látványa és az érintett helyek különös szépsége! Ezen az útvonalon az út nehézségére való tekintettel nem lesz csomagszállítás-mentes nap. Elsősorban olyan táborvezetőknek ajánljuk, akik már tapasztalatot szereztek más útvonalon és biztonsággal tájékozódnak.