Loading...

Tihany- Bakonybél - Pannonhalma

7 nap / 6 éjszaka Közepes 112 km

A Zarándoktábor útvonala Tihanytól Pannonhalmáig vezet. A Zarándoktábor jelzett túra- ill zarándokútvonalakon halad, a csoportok várhatóan egy hét alatt kb. 110 kilométert tesznek meg, a napi távok a zarándoklat középső 5 napján 17 és 26 km között lesznek. Ezen az útvonalon lesz csomagszállítás.

Tata - Péliföldszentkereszt - Esztergom - Márianosztra

7 nap / 6 éjszaka Nehéz 101,6 km

Az útvonal Tata - Vértestolna - Péliföldszentkereszt - Kesztölc - Esztergom - Márianosztra érintésével a Gerecse, Visegrádi-hegység, Pilis és a Börzsöny gyönyörű tájain át vezet. A Zarándoktábor nyomvonala jelzett túra- ill zarándokútvonalakon halad, a csoportok várhatóan egy hét alatt 100 kilométert tesznek meg, a napi távok a zarándoklat középső 5 napján 15 és 22 km között lesznek. Ezen az útvonalon csomagszállítást nem biztosítunk.

Márianosztra - Szécsény - Mátraverebély-Szentkút

7 nap/6 éjszaka Közepes 110,3 km

A márianosztrai Magyarok Nagyasszonya bazilikától a Börzsöny és a Cserhát gyönyörű tájain át Nógrád, Horpács, Szügy és Szécsény érintésével vezet a zarándoklat nemzeti kegyhelyünkig, Mátraverebély-Szentkútig. A Zarándoktábor jelzett túra- ill zarándokútvonalakon halad, a csoportok várhatóan egy hét alatt 107 kilométert tesznek meg, a napi távok a zarándoklat középső 5 napján 18,5 és 25 km között lesznek. Ezen az útvonalon lesz csomagszállítás.