Loading...

Búcsúzás és új projektvezető a Zarándoktábor program élén

2023-03-22

2023. március 20-án búcsúztattuk a szerzetesi irodában Virág Benedek projektvezető kollégánkat, aki 2020-tól állt a Zarándoktábor program élén. Kollégáiként szakmai és emberi szempontból is sokat tanultunk tőle, felnéztünk rá.  A búcsúzáson felelevenítettük a program indulásának kihívásokban gazdag időszakát, a közös élményeket és sikereket, és mindazt, amiért köszönettel és hálával tartozunk.  

Bencétől a Zarándoktábor projektvezetését Füle Gábor veszi át, aki nagy lelkesedéssel és sok hasznos korábbi tapasztalattal vetette bele magát a munkába: ,,Uniós és hazai támogatási programokkal foglalkoztam, ezek között volt turisztikai jellegű, képzési és szervezetfejlesztési projekt is. Ezek a területek a Zarándoktáborban ötvöződnek, de ami számomra „hozzáadott érték”, az a lelki tartalom, lelki ív. Örülök, hogy csatlakozhatok ehhez a közösséghez, ami több, mint egy munkahely." 

Ajándékul mindketten jelképesen egy az alapokat jelentő festett követ kaptak a Zarándoktábor logójával és mottójával. Bencét ezen kívül néhány zarándoknak való ajándékkal igyekeztünk felkészíteni további "zarándokútjára" és zarándokkeresztségben is részesült, melyben áldást kértünk további életére. 

Hálásan köszönjük, Bence, az utóbbi évek munkáját, a profi alapokat, s mindazt, amit tanulhattunk Tőled! 
Isten hozott, Gábor, szeretettel köszöntünk a Zarándoktábor csapatban! 

Bence és Gábor életére és munkájára kérjük Isten áldását! 

 

 

 

 

 

Képek: Formanek Tamás, Gáll Zsófia